De Simonton-methode: Zelfhelende krachten versterken, Kanker overwinnen

Na de diagnose kanker komen veel mensen in een passieve, soms zelfs verslagen houding. Het is belangrijk om zelf iets actiefs te doen, omdat wetenschappelijk bewezen is dat de psyche een noemenswaardige rol kan spelen in de genezing en het omgaan met de ziekte. De wereldwijd erkende Simonton-methode biedt een eenvoudig te leren manier om ieders zelfhelende krachten te mobiliseren. Cornelia Kaspar laat zien hoe je je herstelproces kunt beïnvloeden en een positieve invloed hebt op het verloop van de ziekte en hoe familieleden en vrienden ondersteuning kunnen bieden. De ontroerende en verbazingwekkende getuigenissen en het praktische gezondheidsplan moedigen alle mensen aan, die lijden aan een ernstige ziekte, om optimistisch naar de toekomst te kijken.Na de diagnose kanker komen veel mensen in een passieve, soms zelfs verslagen houding. Het is belangrijk om zelf iets actiefs te doen, omdat wetenschappelijk bewezen is dat de psyche een noemenswaardige rol kan spelen in de genezing en het omgaan met de ziekte. De wereldwijd erkende Simonton-methode biedt een eenvoudig te leren manier om ieders zelfhelende krachten te mobiliseren. Cornelia Kaspar laat zien hoe je je herstelproces kunt beïnvloeden en een positieve invloed hebt op het verloop van de ziekte en hoe familieleden en vrienden ondersteuning kunnen bieden. De ontroerende en verbazingwekkende getuigenissen en het praktische gezondheidsplan moedigen alle mensen aan, die lijden aan een ernstige ziekte, om optimistisch naar de toekomst te kijken.

Met de vriendelijke toestemming van een lezer, publiceren we hier haar brief aan de redacteur. Boekrecensies zijn ook te vinden op Amazon.

Geachte mevrouw Kaspar,

Inmiddels heb ik veel gelezen en "gestudeerd" in uw boek en wil ik u echt een heel bijzonder compliment geven:

Sinds mijn diagnose van borstkanker afgelopen oktober heb ik als "altijd lezende mens" veel, veel aan dit onderwerp verwante titels gelezen. En ik kan dus met recht zeggen: Uw boek valt op een heel speciale manier op ...! Ik wil het zo zeggen:: 

U neemt de ziekte heel serieus, maar het lukt u toch om het beangstigende, ondoorgrondelijke mysterie weg te nemen.

U verdeelt de ogenschijnlijk onverdringbare chaotische knoop kanker in kleine "behapbare" stukjes - en voor ieder hapje geeft u dan een aanpak hoe ermee om te gaan. Fantastisch!

Welgemeend enorm bedankt voor uw goede en waardevolle werk ...!.!

Hartelijke groet, - tot snel,

Anne-Kathrein 

Dit boek en de eerder verschenen boeken van Dr. Simonton zijn rechtstreeks via onderstaaande amazon links te bestellen:

E-Book Italiaans: